Dieren horen één recht te krijgen: niet mishandeld of misbruikt worden!

Koop een Heppie en steun ons

Nancy de Heer schrijft over de positieve invloed van een plantaardige levenswijze voor volwassenen en kinderen. Haar twee nieuwe boeken, ‘Heppie Vegan’ en ‘Heppie Vegan Kids’ die 6 december uitgegeven zijn bij Uitgeverij Boekscout, beschrijven het leven van een veganist.
Vegan zijn is een levensstijl die verstrekkende gevolgen heeft voor je innerlijke ontwikkeling. Kiezen voor een plantaardige levenswijze creëert meer bewustzijn. Je gaat anders denken, anders tegen de wereld en milieuproblemen aankijken. Wat kom je als veganist zoal tegen behalve dat je anders gaat eten. En ben je echt zo’n vreemde eend in de bijt, of ligt dat aan je eigen houding? Je kunt je nuttig maken in de nog steeds overheersende vleescultuur, als ambassadeur van plantaardig leven.

Dit boek geeft je de juiste tools om een gezellige veganist te zijn. Het geeft je inzicht in het omgaan met de vooroordelen over veganisme. Het geeft inzicht in jezelf als mens. Hoe wij mensen geneigd zijn een ander te veroordelen om de keuzes die hij maakt.

Koop je een boek? Dan steun je onze projecten. Via deze link kun je de boeken meteen bestellen:

Kids:                 Heppie Vegan Kids

Volwassenen:   Heppie vegan

Bestel bij bol.com via deze banner en 10% van de opbrengst gaat naar stichting Stem voor Dieren!