Dieren horen één recht te krijgen: niet mishandeld of misbruikt worden!

Steun ons project PANG, help de moedervarkens en hun biggen

Steunen jullie project PANG ook?
Stichting Stem voor Dieren heeft vier jaar lang onderzoek gedaan naar de misstanden in de intensieve veehouderij. Dit jaar is het zover. In het najaar staan wij voor het Europees Parlement. Wij zullen via beelden die undercover gemaakt zijn door Animal Rights, laten zien hoe ernstig varkens mishandeld worden in deze industrie. Acteurs zullen middels een toneelstuk, de rol van de consument op zich nemen en hun verbazing uitbeelden rondom deze gruwelijkheden. Het slaan, schoppen en aan de oren en staarten meeslepen van varkens, is elke dag aan de orde. Het onverdoofd afbranden van biggenstaarten, gebeurt illegaal elk jaar in Nederland, 30 miljoen keer. Moedervarkens liggen maanden per jaar tussen stangen geklemd om biggen te baren en te zogen, zonder dat ze verder contact mogen hebben met hun kinderen.

Het vervoer van varkens dat soms dagen duurt, gebeurt in overvolle vrachtwagens en zoals afgelopen zomer met 40 graden Celsius in de wagons, zonder dat de dieren water kregen.

Wij willen dat hier een einde aan komt en zullen de Europarlementariërs confronteren met al deze feiten. Om dit te kunnen verwezenlijken hebben wij € 750,- nodig. Wij hopen van harte op jullie steun. Zonder jullie, kunnen wij dit project niet waarmaken. Wil je een gift doen? Dan kan dat via een storting op:

NL70 INGB 0003 0710 41 – Stichting Stem voor Dieren onder vermelding van : Project PANG

Nancy de Heer

 

Bestel bij bol.com via deze banner en 10% van de opbrengst gaat naar stichting Stem voor Dieren!