Dieren horen één recht te krijgen: niet mishandeld of misbruikt worden!

Steun project PANG koop een Heppie vegan

Heppie Vegan,

Vegan zijn is een levensstijl die verstrekkende gevolgen heeft voor je innerlijke ontwikkeling. Kiezen voor een plantaardige levenswijze creëert meer bewustzijn. Je gaat anders denken, anders tegen de wereld en milieuproblemen aankijken. Wat kom je als veganist zoal tegen behalve dat je anders gaat eten. En ben je echt zo’n vreemde eend in de bijt, of ligt dat aan je eigen houding? Je kunt je nuttig maken in de nog steeds overheersende vleescultuur, als ambassadeur van plantaardig leven.

Dit boek geeft je de juiste tools om een gezellige veganist te zijn. Het geeft je inzicht in het omgaan met de vooroordelen over veganisme. Het geeft inzicht in jezelf als mens. Hoe wij mensen geneigd zijn een ander te veroordelen om de keuzes die hij maakt.

Een plantaardige levensstijl blijkt goed te zijn voor de gezondheid, het milieu en onze landbouwdieren. Word ambassadeur van een nieuwe wereld: de plantaardige wereld, met compassie voor je medemens, voor dierenliefde en een schone aarde, dat zorgt voor een tevreden gevoel met oplichtende geluksmomentjes. Word een Heppie Vegan!

Heppie Vegan Kids

Om dit belangrijke onderwerp voor iedereen toegankelijk te maken, is het boek ‘Heppie Vegan Kids’ geschreven. Dit boek is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer negen jaar. Misschien wel het boek voor jou! Samen met je ouders kun je op ontdekkingsreis gaan in de wereld van de vegans. Veel bekende mensen zoals Ariana Grande en Dj Wannabeastar, gingen je voor omdat ze klaar zijn met het feit dat de aarde steeds meer vervuild raakt en dieren erg lijden in de grote veehouderijen.

Je hoeft er niet aan mee te doen. Buig je samen met je ouders over deze bijzondere leefwijze: word een Heppie Vegan!

‘Heppie Vegan’ en ‘Heppie Vegan Kids’ zijn geschreven voor mensen die overwegen om plantaardig te gaan eten: vleeseters, vegetariërs maar ook veganisten. Iedereen kan iets opsteken van de bespiegelingen over deze eigentijdse, duurzame levensstijl.

Contact: Nancy de Heer info@nancydeheer.nl
Tel: 06 46061647

Bestel bij bol.com via deze banner en 10% van de opbrengst gaat naar stichting Stem voor Dieren!