Word vrijwilliger

Heb jij zin om ons te helpen onze doelstellingen te verwezenlijken? Heb je hart voor dieren en wil je helpen de wereld van de dieren wat aangenamer te maken?  Zit er in het volgende rijtje iets dat jij kunt of jou aanspreekt? Meld je dan aan op: info@stemvoordieren.nl. We nemen binnen 24 uur contact met je op en zullen een afspraak maken voor meer informatie.

  • Webredacteur: Wij zoeken iemand die kan helpen onze website bij te houden. Stukjes schrijven over onderwerpen die wij aanreiken. Foto’s plaatsen en nieuwsberichten. Kun je met wordpress werken? Heb je een prettige hand van schrijven? Meld je dan aan, we hebben je graag in ons team!
  • Wij zoeken mensen die voor ons adressen, en telefoonnummers willen opzoeken op Internet. Ben je handig in surfen op het net, wil je ons helpen met het zoeken van belangrijke telefoonnummers? Meld je dan aan! We kunnen je hulp goed gebruiken.
  • Ben jij bedreven in Facebookposts plaatsen en tweets? Ben je creatief. Wil je ons een paar uur per week helpen op onze Facebookpagina. meld je aan voor een persoonlijk gesprek.

 

Kerst 2023