STOP INTENSIEVE VEEHOUDERIJEN!

Fijn dat u onze SIV pagina bezoekt. Deze is bedoeld voor mensen die ook willen dat er een einde komt aan de intensieve veehouderij. Omdat de NVWA al jaren wegkijkt van de misstanden in de vee-industrie, heeft Stem voor Dieren met advocaat B. Kloostra mogelijkheden onderzocht om de Nederlandse Staat aan te klagen voor nalatigheid vwb de wetgeving op dierenwelzijn.

Nu zijn we op een cruciaal punt beland: om te beginnen gaan we dit jaar (2022) een zaak aanspannen tegen een varkenshouder die tienduizenden varkens heeft. Deze varkens worden niet alleen “opgehokt” en vastgeklemd tussen ijzeren stangen, waardoor ze verwondingen oplopen, maar ook voortdurend mishandeld. Hier zijn videobeelden van in omloop.

Update: Januari 2022: Wij hebben het eerste bezwaar ingediend tegen de boer. Dit betreft de uitbreiding van een stal: nog meer varkens in een veel te kleine, brandgevaarlijke  ruimte.
Blijf ons volgen!

Wet dieren verandert

Elke financiële bijdrage, klein of groot, maakt het mogelijk dat wij de rechtszaak kunnen gaan voeren. Met als doel een waardiger bestaan voor deze dieren.

U kunt hieronder gemakkelijk  elk gewenst bedrag doneren. Hartelijk dank voor uw donatie.

Waar gaat mijn geld naartoe?

Geef dieren een Minister

Kerst 2023